DeepMaterial(ShenZhen)Co.,Ltd

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. je inovativna kompanija specijalizirana za ljepila za poluvodičke i elektronske aplikacije i materijale za površinsku zaštitu za pakiranje i testiranje čipova.

Na osnovu osnovne tehnologije lepkova, DeepMaterial je razvio lepkove za pakovanje i testiranje čipova, lepkove na nivou štampanih ploča i lepkove za elektronske proizvode. Na osnovu ljepila, razvila je zaštitne folije, poluvodička punila i materijale za pakovanje za obradu poluvodičkih pločica i pakovanje i testiranje čipova.

Za pružanje elektroničkih ljepila i tankoslojnih elektronskih materijala za nanošenje proizvoda i rješenja za kompanije komunikacijskih terminala, kompanije za potrošačku elektroniku, kompanije za pakovanje i testiranje poluvodiča i proizvođače komunikacijske opreme, za rješavanje gore navedenih kupaca u zaštiti procesa, visokopreciznom vezivanju proizvoda , i električne performanse. Domaća zamjenska potražnja za zaštitom, optičkom zaštitom, itd.

Kompanija nastavlja modificirati primjenu ljepila i smolastih materijala, a strateški plan kompanije će se fokusirati na razvoj EB ljepila i novih poluvodičkih materijala. EB ljepila i smole za stvrdnjavanje će probiti tehnička uska grla kao što su vrijeme očvršćavanja, otvoreno vrijeme rada i čvrstoća vezivanja bilo kojeg strukturalnog ljepila na svijetu, stvarajući tako ne otvoreno vrijeme, bez vremena očvršćavanja (super brzo očvršćavanje u nanosekundama), nova ljepila visokog viskoziteta sa visokom čvrstoćom vezivanja će prekinuti trenutnu upotrebu elektronskih proizvoda i sklopa komponenti, preciznih senzora, obrade supstrata štampanih ploča, obrade jetkanja štampanih ploča (proces graviranja iznad 195 nm), nove energije (zalivanje baterija i vetra, lepljenje). Tržišna pravila primjene ljepila za industriju građevinskih materijala (kompozitne ploče); primenom tehnologije EB očvršćavanja i zračenja u pravcu poluprovodničkih materijala probiti će se trenutni tehnološki monopol poluprovodničkih zaštitnih materijala japanskih kompanija i postići tehničko preticanje na krivini.

DeepMaterial je industrijski proizvođač epoksidnih ljepila i zaptivača za elektronske komponente, proizvodi najbolji vrhunski vodootporni strukturalni ljepilo za plastiku na metal i staklo, poluvodičke ljepila za elektroničku montažu, ljepilo za čipove za epoksidno podpunu, ljepilo za magnetno vezivanje, ljepilo za elektromotore, ljepilo za magnete u

Kineski proizvođač ljepila
Postanite domaći lider u vezivanju i zaštiti vrhunskih materijala za poluprovodnike i elektronske proizvode u Kini. Kompanija je ključni uvodni projekat u gradu Guixi, provincija Jiangxi, a u nju je uložila Komisija za nadzor i upravljanje imovinom u državnom vlasništvu.

Ljepilo koje nudimo
Fokusirajte se na pružanje proizvoda i rješenja materijala za primjenu ljepila i filmova za kompanije komunikacijskih terminala i potrošačke elektronike, kompanije za pakovanje i testiranje poluvodiča i proizvođače komunikacijske opreme.

Proizvodi visokog kvaliteta
Proizvod se prvo zasniva na stabilnosti i inovaciji, a usluga se prvo zasniva na integritetu. Tržišno vođene tehnološke inovacije. Kapitalni blagoslov u skladu sa trendom lokalizacije novih materijala. Brendirano poslovanje, insistiranje na davanju prioriteta vrijednosti i kvaliteti

Tri fabrike
· Kompanija je ključni uvodni projekat u gradu Guixi, provincija Jiangxi, a u nju je uložila Komisija za nadzor i upravljanje imovinom u državnom vlasništvu.
· Baza industrijskog parka kompanije u Guixi-u zauzima površinu od 110 hektara, sa građevinskom površinom od 30,000 kvadratnih metara u prvoj fazi. Postoji fabrika ljepila A1 i fabrika za proizvodnju T1 folija.
· Kompanija ima 1,000 kvadratnih metara istraživačko-razvojnog i prodajnog centra i 1,500 kvadratnih metara centra za proizvodnju ljepila u Shenzhenu.
· Kompanija ima centre za poslovne usluge i pružaoce usluga kanala u Suzhouu, Xiamenu, Chengbuu, Pekingu i Tajvanu.

Guixi proizvodna baza faza I

Shenzhen R&D Center/Shenzhen Manufacturing Base

Laboratorij za standardizaciju
· Laboratorija za istraživanje i razvoj zaštitnog filma u Shenzhenu / Laboratorija za analizu i inspekciju proizvodne baze Guixi
· Shenzhen zaštitni film Sveobuhvatna laboratorija za istraživanje i razvoj 300 kvadratnih metara
· Laboratorija za analizu i inspekciju proizvodne baze Guixi 400 kvadratnih metara

Laboratorija za istraživanje i razvoj zaštitnog filma u Shenzhenu

Shenzhen R&D Center/Shenzhen Manufacturing Base

KVALIFIKACIJA ČAST

Intelektualno vlasništvo i upravljanje usklađenošću

Kompanija je prošla ISO9001 sertifikaciju sistema upravljanja kvalitetom i ISO14001 sertifikaciju sistema upravljanja životnom sredinom, i prošla je sertifikaciju sistema upravljanja intelektualnom svojinom GB/T 29290 i u procesu je TS16949 sertifikacije sistema upravljanja.

U budućnosti, kompanija će nastaviti da postiže usklađenost i standardizaciju sistema upravljanja.

Kompanija aplicira za više od 50 patenata pronalazaka i patenata korisnih modela svake godine, održava tržišno liderstvo kompanije i tehnološke inovacije kroz kontinuirane tehnološke inovacije.

Sistem upravljanja kvalitetom

Sistem upravljanja okolišem

Sistem upravljanja kvalitetom

Patentni sistem

DeepMaterial tehnologija poluvodičkih ljepila, patenti i autorska prava.