Industrijske primjene ljepila

Najbolji proizvođač epoksidnog ljepila

DeepMaterial je niskotemperaturno očvršćavanje bga flip chip underfill pcb epoksidni proces ljepila proizvođača materijala za ljepilo, isporuka industrijskih uređaja za strukturno vezivanje epoksidnog ljepila, ljepila od epoksidne smole s niskim indeksom prelamanja, optičkog ljepila s visokim indeksom prelamanja za magnet, najboljeg plastičnog ljepila i ljepila za staklo u elektromotorima i mikroelektronici

Deepmaterial pruža proizvode i rješenja elektroničkih ljepila i materijala za elektroničke aplikacije tankog filma za kompanije komunikacijskih terminala, kompanije za potrošačku elektroniku, kompanije za pakovanje i testiranje poluvodiča i proizvođače komunikacijske opreme, kako bi riješili gore navedene kupce u zaštiti procesa, visoko preciznom vezivanju proizvoda i električne performanse. Domaća zamjenska potražnja za zaštitom, optičkom zaštitom, itd.

Pregled aplikacija za ljepila
Industrijska ljepila imaju mnogo primjena. To se odražava u Deepmaterialovom asortimanu ljepila, koji nudi savršeno rješenje za svaku primjenu lijepljenja.

Glavna područja primjene su:

Sklop pametnog telefona

Power Bank sklop

Sklapanje laptopa i tableta

Spajanje modula kamere

Podpuna čipa / Pakovanje

Montaža potrošačke elektronike

Sklop pametnog sata

Sklop ekrana ekrana

Montaža kućnih aparata

Povezivanje Bluetooth slušalica

Sklop električnog automobila

Sklop elektronske cigarete

Smart Speaker Assembly

Sklop pametnih naočara

Fotonaponska energija vjetra

Mini Vibration Motor Bonding

Magnetno vezivanje gvožđa

Vezivanje induktora

Naši kupci se svakog dana oslanjaju na nas u pružanju inovativnih rješenja za poboljšanje ukupnih performansi njihovih proizvoda. Deepmaterial-ova dokazana stručnost i liderstvo u industriji omogućavaju nam da razvijemo najsavremenije tehnologije i dokazana rešenja koja daju rezultate na širokom spektru tržišta. Kroz kontinuirano istraživanje u ovim oblastima, mi kontinuirano razvijamo inovativna poboljšanja procesa kako bismo pružili rezultate koji su vam potrebni.

Naporno radimo na poboljšanju vaših proizvoda i optimizaciji vaših proizvodnih procesa.

Deepmaterial ne nudi samo široku paletu industrijskih ljepila, već i sveobuhvatnu konsultantsku uslugu u vezi ljepila, uzimajući u obzir specifične potrebe kupaca. Naši inženjeri za primjenu ljepila konsultuju kompanije s njihovim individualnim zahtjevima i podržavaju ih u pronalaženju savršenog rješenja trake osjetljive na pritisak za njihovu primjenu i proces.

Najbolja ljepila za elektroniku
U današnjem svijetu elektronike, cilj je osigurati da se očekivanja krajnjih korisnika ispune bez ikakvog kompromisa. Proizvođači ovih uređaja/uređaja čine sve kako bi osigurali da koriste najbolje materijale. Tipičan primjer su ljepila.

U slučaju da ne znate, uloge ljepila u elektroničkim komponentama teško se mogu zanemariti ili prenaglasiti. Na primjer, savršeni su za pričvršćivanje dijelova poput hladnjaka, paketa, podloga, komponenti i poluprovodničkih matrica. Općenito govoreći, ljepila se koriste za lijepljenje komponenti za površinsku montažu, zalivanje i spajanje žice.

Šta ćete otkriti
Glavni cilj ovog posta je otkriti neke od najboljih vrsta ljepila koji se koriste u proizvodnji elektronike. Na kraju ćete vidjeti zašto je DeepMaterial jedna od najuglednijih i najpouzdanijih kompanija za nabavku takvih artikala.

Ljepila za očvršćavanje UV zrakama
Oni se takođe mogu nazvati lepkom koji očvršćava svetlošću. U ovom slučaju, proces se pokreće UV svjetlom. Može se dogoditi i putem drugih izvora zračenja. Trajna veza se obično formira bez primjene topline. Ljepila koja se stvrdnjavaju UV-zracima sadrže komponentu poznatu kao "fotohemijski promotor". Nakon što je pogođen UV svjetlom, on (promotor) će se razgraditi u slobodne radikale. Neke upotrebe ljepila za UV stvrdnjavanje u vezi s elektronikom su kapsuliranje, maskiranje, zaptivanje, zalivanje, označavanje komponenti, lijepljenje i montaža.

Adhezivi za konformne premaze
Ove vrste ljepila su vrlo korisne. Na primjer, oni imaju tendenciju da ponude maksimalnu zaštitu elektronskim kolima od okruženja koje može izgledati grubo. To može biti zbog visoke vlažnosti, različitih temperatura i zagađivača u zraku. Konformni premazi su obično različitih tipova poput parilena (XY), silikonske smole (SR), akrilne smole (AR), epoksidne smole (ER) i uretanske smole (UR).

Ljepila za strukturalno lijepljenje
Ova ljepila su korisna kada je u pitanju držanje podloga zajedno. To mogu biti dvije ili čak više podloga koje su pod stresom. Ukratko, njihova primarna uloga je spajanje zglobova. U većini slučajeva, zglobovi su vrlo važni za cjelokupnu funkciju kao i strukturu proizvoda. Svaki neuspjeh može se pokazati katastrofalnim. Ljepila za strukturalno vezivanje imaju tendenciju da spriječe da se to dogodi.

Kako nabaviti sve ove ljepkove
Jedno je kupiti lepkove. Međutim, nešto je sasvim drugo što oni služe svojoj svrsi. DeepMaterial je pravo mjesto za kupovinu ljepila vrhunskog kvaliteta. Koriste ih vrhunski proizvođači elektronike iz raznih dijelova svijeta. Godinama smo uspjeli spojiti neke od najboljih proizvoda i rješenja poput ljepila od staklenih vlakana, BGA paketa ispod punjenja i još mnogo toga. Naši proizvodi se mogu koristiti za različite aplikacije kao što su pametni telefoni, kućni aparati, potrošačka elektronika i laptopovi.

Zanima vas ljepljiva podrška? Obratite se našim stručnjacima za ljepila!
Stručnjaci naših centara za aplikacije pomažu kompanijama širom svijeta da optimiziraju proizvodne procese i poboljšaju performanse i izgled svojih proizvoda.

Bilo da tražite alternativu tradicionalnim tehnikama spajanja kao što su šrafovi, zakovice ili tečno ljepilo, ili imate problema s pronalaženjem idealnog ljepila za vašu specifičnu primjenu, naši konsultanti za ljepila mogu vam pomoći u pružanju pravih savjeta i stručnosti. Naučite od našeg tima kako pronaći učinkovita rješenja ljepila za razne primjene ljepila kao što su lijepljenje, maskiranje, pakovanje, pričvršćivanje, popravak, obilježavanje, zaštita i spajanje u pakete.

Upotrijebite kontakt obrazac u nastavku da saznate više o našim uslugama lijepljenja ili da dobijete pomoć u vezi s pitanjima o prijavi.