Montaža potrošačke elektronike

Ljepila koja se koriste za sastavljanje potrošačke elektronike
Od procesa kao što su inkapsulacija zavojnica, specijalne prevlake žica, montaža do montaže audio komponenti, može se reći da su ljepljivi proizvodi koje nudi DeepMaterial vrhunskog kvaliteta. Oni se koriste u raznim elektronskim uređajima na današnjem tržištu.

U današnjem svijetu, krajnji korisnici elektroničkih uređaja/uređaja uvijek ne očekuju ništa osim najboljih proizvoda. Žele predmete koji su osjetljivi, robusni, pouzdani i dokazani. To mogu biti pametni ručni uređaji ili čak pametni telefoni. Potrošači se nikada ne umaraju zahtjevima za proizvodima visokih performansi. Zbog tako velikih očekivanja, stručnjaci za proizvodnju sada se oslanjaju na Deepmaterial za zahtjeve materijala koji su napredni i sofisticirani.

Imamo različite asortimane formuliranih zaptivača, mastila, pasta za lemljenje, ispuna, premaza, lepkova i rešenja za upravljanje toplotom. Ovim se osigurava da su elektronski proizvodi koji se danas koriste pouzdani i efikasni. Proizvodi Deepmateriala pomažu proizvođačima elektronike da postignu sve ovo. To mogu biti dugoročna stabilnost, smanjeni troškovi vlasništva, praktično skladištenje i visoko optimizirana obradivost.

Napravljen da zadovolji sve promenljive zahteve krajnjih korisnika predstavljajući svestranost, izdržljivost i snagu
U novije vrijeme masovna proizvodnja kao i minijaturizacija elektronskih uređaja/uređaja zahtijevaju procese lijepljenja koji su precizni, jači i brži. DeepMaterial ima veliko razumijevanje o:

• Zahtjevi za estetiku
• Zahtjevi za dizajn
• Zahtjevi za precizne primjene

Većina tehnologija lijepljenja ima ograničenja. Naši stručnjaci će sve to analizirati putem ljepila koji su ne samo inovativni, već i trenutno dizajnirani. Skrojeni su da zadovolje zahtjeve današnjih krajnjih korisnika u svijetu elektronike. Imaćete proizvodni proces koji je efikasniji i 100% orijentisan na rezultate. Naši lepkovi će obezbediti sledeće:

• Bolja sigurnost za radnike
• Poboljšana završna estetika
• Poboljšane performanse
• Bolja fleksibilnost i svestranost za aplikacije zbog različitih vremena fiksiranja i otvaranja

Uređaj za pohranu i grafička kartica
Sveobuhvatna i vrhunska rješenja materijala za lijepljenje koja se koriste u različitim računalnim uređajima kao što su grafička kartica, tvrdi disk, SDD i HDD.

Tablet i pametni telefon
Ljepila koja se koriste u tabletima i mobilnim uređajima. Posjedujemo potrebna ljepila koja se mogu koristiti u modernim i sofisticiranim uređajima.

Uređaji pametne kuće
Misija DeepMaterial-a je da sisteme i uređaje učini visoko funkcionalnim, cjenovno konkurentnim i pouzdanim. Zbog toga nudimo kompletnu kolekciju materijala za povezivanje, hlađenje i zaštitu.

Nosivi uređaji
Kada su u pitanju holistička rješenja koja se mogu koristiti za nosive uređaje poput virtualne stvarnosti i pametnih satova, DeepMaterial je lider. Imamo materijale koji mogu osigurati međusobno povezivanje električnih komponenti. Oni će ponuditi najbolju zaštitu elektronici od okruženja koje se čini izazovnim.

Digitalna štampa
DeepMaterial ima ljepljiva rješenja koja se mogu koristiti za digitalnu štampu. Ovo može pomoći u izdržljivosti proizvoda i sastavljanju senzora (tankih filmova). U situaciji u kojoj je potrebna precizna hemijska otpornost, čvrstoća procesa ili lakoća rukovanja, nema potrebe da se mučite. To je zato što naša adhezivna rješenja u DeepMaterialu mogu ispuniti takve kriterije. Dostupne različite opcije očvršćavanja su termalni mehanizmi IR i UV.

Komponente i pribor
Da bi vrhunsko korisničko iskustvo postalo stvarnost, mobilni uređaji moraju imati komponente i dodatke koji su sastavljeni od najboljih materijala. U DeepMaterial-u imamo sve potrebne artikle da to omogućimo. Ovi materijali će pomoći u zaptivanje i pružanju maksimalne zaštite komponentama od vibracija, udara, visokih temperatura i mnogih drugih.