Slučaj u Rusiji: novi lepkovi i zaptivači pomažu u suočavanju sa izazovima sastavljanja uređaja

Rusija je veliko tržište kućanskih aparata, u Rusiji postoji mnogo proizvođača kućanskih aparata. I materijali sa novih ljepila i zaptivača za montažnu liniju ovih proizvođača, kako bi uštedjeli njihovo vrijeme i novac.

Proizvođači kućanskih aparata suočavaju se s mnogim izazovima na montažnoj traci. Trebaju proizvoditi pouzdane i dugotrajne uređaje u velikim količinama, brzo i po najnižoj cijeni. Da bi to učinili, potrebni su im materijali koji mogu pratiti korak – materijali koji pružaju povećane performanse i efikasnost u konačnom kućnom aparatu.

Sami materijali ponekad takođe mogu predstavljati sopstveni skup izazova u montaži i zaptivanje; na primjer, neka ljepila ili zaptivači mogu zahtijevati površinsku obradu kako bi se osigurala trajna adhezija, čime se usporava proces montažne linije. Ili nisu u stanju da se vežu za različite vrste podloga, ograničavajući vrste materijala koje proizvođač ima na raspolaganju za proizvodnju isplativih uređaja.
DeepMaterial je nedavno lansirao nove proizvode ljepila i zaptivača za tržište industrijske montaže i održavanja, koji zadovoljavaju ove proizvodne potrebe za materijalima s većim performansama i efikasnošću, kao i isporukom poboljšanih opcija dizajna i uštede troškova.

Materijali za zaptivanje plastične površine i silikonski zaptivač za montažu Materials dizajnirani su da obezbede proizvođačima uređaja veću produktivnost, poboljšane mogućnosti dizajna i uštedu troškova u upotrebi.

Jedna od ključnih prednosti za oba ova nova rješenja je njihova izuzetna čvrstoća vezivanja za širok spektar podloga. Od posebnog interesa za proizvođače će biti da oba nadmašuju silikonska ljepila opće namjene kada je u pitanju lijepljenje za plastiku niske površine energije kao što su polipropilen i polietilen, koji se široko koriste u uređajima kao što su frižideri i mašine za pranje veša. Kao i svi proizvodi na bazi silikona, proizvodi također nude stabilnost u širokom temperaturnom rasponu, otporni su na UV zrake, vremenske uvjete i radijaciju, kemijski stabilni i pokazuju odlična električna svojstva i nisku zapaljivost. Sa svojim odličnim vezivanjem za jeftiniju plastiku, dizajneri uređaja imaju više materijalnih rješenja na izbor, što može znatno smanjiti ukupne troškove.

Dodatno, svaki od novih materijala DeepMaterial-a nudi proizvođačima rješenja koja odgovaraju njihovim specifičnim potrebama obrade montaže; ne samo da im daje svojstva vezivanja visokih performansi, već i nudi veću fleksibilnost za prilagođavanje njihovoj opremi, ekonomiji obima i veličini operacija.

DeepMaterial nudi različite vrste proizvoda o industrijskom ljepilu za električne, UV očvršćavajućem UV ljepilu, reaktivnom tipu vrućeg ljepila i seriji vrućih topljivih ljepila osjetljivih na pritisak, seriji materijala za ispunu čipova na bazi epoksida i COB materijala za kapsuliranje, zalivanje zaštitnih ploča i ljepila za konformne premaze serija, serija provodljivih srebrnih ljepila na bazi epoksida, serija ljepila za strukturno vezivanje, serija funkcionalnih zaštitnih folija, serija zaštitnih filmova poluvodiča.

Deepmaterial je dobavljač ljepila za industrijske električne uređaje i proizvođači rješenja za ljepilo za industrijske uređaje za montažu elektroničkih uređaja, isporučuju najbolje vodootporno epoksidno ljepilo za plastiku na metalnu smolu i beton, poliuretansko reaktivno pur ljepilo osjetljivo na pritisak, industrijsku vruću toplu elektronsku komponentu epoxy i zaptivači ljepilo i tako dalje

Tražimo i globalne partnere za saradnju sa industrijskim ljepljivim proizvodima DeepMaterial, ako želite biti agent DeepMaterial-a:
Dobavljač industrijskog ljepila u Americi,
Dobavljač industrijskog ljepila u Europi,
Dobavljač industrijskog ljepila u Velikoj Britaniji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Indiji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Australiji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Kanadi,
Dobavljač industrijskog ljepila u Južnoj Africi,
Dobavljač industrijskog ljepila u Japanu,
Dobavljač industrijskog ljepila u Europi,
Dobavljač industrijskog ljepila u Koreji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Maleziji,
Dobavljač industrijskog ljepila na Filipinima,
Dobavljač industrijskog ljepila u Vijetnamu,
Dobavljač industrijskog ljepila u Indoneziji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Rusiji,
Dobavljač industrijskog ljepila u Turskoj,
......
Kontaktirajte nas odmah!